Onze missie

Thuiszorg is bij uitstek mensenwerk. Goede zorg is geen kant-en-klaar product, maar vormt zich steeds naar de persoonlijke wensen en behoeften van de cliƫnt. Hier staan wij voor! Stichting Beatrice Care biedt deskundige en persoonsgerichte zorg en begeleiding aan eenieder met een zorgindicatie, waardoor zij optimaal deel kunnen nemen in en om het huis conform de wensen en behoeften van de client.

Onze visie

Waardig ouder worden in je eigen huis, controle over je eigen leven, hulp in huis wanneer het nodig is en niet eerder. Stichting Beatrice Care wilt de beslissing bij de ouderen zelf laten en bied professionele ondersteuning aan huis als ernaar gevraagd wordt. In samenwerking met u bepalen hoe de ondersteuning aangeboden gaat worden zodat u zo lang mogelijk zelf hun eigen beslissingen kunnen blijven nemen. Kwaliteit in de professionele ondersteuning om de leefkwaliteit van het ouder worden te verhogen.


En verder..

Stichting Beatrice Care biedt cultuur sensitieve en cultuurspecifieke zorg op maat voor de kleurrijke samenleving in Den Haag. In het leveren van onze thuiszorg houden wij tevens rekening met uw specifieke culturele normen en waarden en/of geloofsovertuiging. In dat kader zijn er medewerkers met verschillende culturele achtergronden werkzaam die bijdragen aan de optimalisatie van de zorglevering.

Bij Stichting Beatrice Care staan de volgende kernbegrippen hoog in het vaandel

B = Betrouwbaar

E = Eerlijk

A = Adviesgericht

T = Transparant

R = Resultaatgericht

I = Instinctief

C = Cultuursensitief

E = Eigen waarde