Werken bij SBC

Werken in de zorg doe je vanuit je hart. Ben je verzorgende, verplegende, een leerling of geef jij een helpende hand? Dan ben ons ben je aan het juiste adres.


Vacatures

Ben jij een persoon die van aanpakken houdt en zit zorg in jouw hart? Dan ben jij de aangewezen persoon waar wij op zoek naar zijn. Start vandaag nog in de zorg.


Ben jij een persoon die altijd in beweging is en ga jij altijd voor het beste? Ontstijg jezelf en kom eens een kijkje nemen. Is leren & werken meer van toepassing voor jou, informeer naar de mogelijkheden, want samen zorgen we dat je verder komt.

Binnen de stichting zijn wij altijd op zoek naar goede en vakkundige collega’s of stagiaires.


Al nieuwsgierig geworden? Bel voor meer informatie en ontdek het werken bij Stichting Beatrice Care.


Verzorgende IG

Als IG-er is het jouw doel om de hulpbehoevenden te stimuleren in hun zelfstandigheid en is het een succes/feestje als het een stapje vooruit is. Betrokkenheid naar de cliënten zit in je en je geniet van wat je daarvoor terugkrijgt.

Verpleegkundige

…..

Huishoudelijk hulp

Als huishoudelijk hulp ben je de ouderen, onze cliënten, behulpzaam in de huishoudelijke klusjes die zij thuis moeten doen. Deze klusjes bestaan uit stofzuigen, dweilen, badkamer/ toilet schoonmaken, maar ook een gezellig praatje met een kop koffie hoort erbij.

Vind jij het leuk om je diensten in huishoudelijk hulp op het gebied van zorg aan te bieden?

Ben je minimaal voor 16 uur per week van maandag t/m vrijdag beschikbaar, druk op de solliciteerbutton of vraag naar de mogelijkheden.Interesse?

Ben je enthousiast en wil je je interesse kenbaar maken? Vul dan hieronder de sollicitatieformulier in.

Meer informatie nodig? Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op met onze HR-contactpersoon op telefoonnummer 070- 3263592.


Stageplekken

Stageplaatsen

Ben jij een student op zoek naar een leuke en leerzame stageplek of afstudeerstage die past bij jou studie? Solliciteer direct online of neem contact op met onze HR-contactpersoon 070- 3263592

Naast je stageplek/ afstudeerstage krijg je van ons:

· Gratis stagebemiddelingSollicitatieformulier